Bakad potatis

Har gjort bakadpotatis med skinkröra. Mums!!! Lätt cremefraishe, keso, skinka, purjo, rödlök, paprika och en vitlöksklyfta.

Hoppas hjärtis tycker det är lika gottit som jag.

Hears!


Paus

Bloggen får en paus då livet är krokigt och all fokus ligger på familjen just nu. Jag löper ff och tänker på vad jag äter. Återkommer inom kort.

Puss å kram!


Paus

Bloggen får en paus då livet är krokigt och all fokus ligger på familjen just nu. Jag löper ff och tänker på vad jag äter. Återkommer inom kort.

Puss å kram!


Tiden som inte finns

Tiden verkar inte finnas till för fröken pettersson. Jobbat 12h idag, så idag har maten varit katastrof, igår med. Träningen den här veckan började bra men gick utför när lillgumman vart sjuk. Allt tid och energi gick till min feber asmatiker.
Imorgob blire skolavslutning för mitt största hjärta. Underbart!!!


Bästa veckan hitills!

Konstigt nog vart dem här veckan den bästa någonsin. Nere på 60,4kg nu. Så nu börjar 58kg närma sig.
Var och simmade 40längder tidigare idag, vart alldeles skakis i benen efteråt. Ska försöka simma 1gång i veckan. 40 längder tar ca 30 min.

Har längtat efter barnen såååååå mycket. Inte träffat dem sen i onsdags. Å när jag hämtar blir Freja glad att se mig, men kallar mig pappa. När vi kommer hem säger Hugo att freja kallar johans sambo för mamma, har hört det 20ggr senaste 5 månader men idag kom tårarna. Känns som vi förstört ungen. Inga tvivel på att hon älskar oss men hon är över 1,5år och har inte koll på mamma & pappa....det här är anledningen till att vi inte har varannan vecka


Extremt dålig karaktär!!!

Idiotiskt att va döds hungrig å ha godsaker hemma. Den här vecka kommer det inte gå lika bra som dem andra


RSS 2.0